Коронавірус у громадах, перспективи Рава-Руської лікарні, автомобіль для чиновників Добросинщини, – вийшов №2 (186) газети “Прикордоння”

26 січня вийшов черговий номер інформаційно-аналітичної газети Равщини, Жовківщини, Куликівщини та Добросинщино-Магерівщини “Прикордоння”.

Серед іншого, у №2 (186) читайте:

У громадах Жовківщини – сплеск коронавірусу, – як поширюється хвороба на територіях громад колишнього Жовківського району.

Добросинсько-Магерівська сільська рада за коштю бюджету заправлятиме і обслуговуватиме такий же автомобіль, як у сільського голови? – депутати сільської ради ухвалили рішення про укладення договору позички, за яким сільська рада заправлятиме і обслуговуватиме чужий автомобіль як службовий.

Голові Куликівської громади у 2022 році збільшили премію, – скільки тепер зароблятиме Лілія Бова.

Сміття у Раві-Руській збиратимуть у сучасні євроконтейнери, – у місті закупили сучасні смітники.

“Надіємось, що буде і краще і медицині у нашій громаді – все таки бути!” – розмова з директоркою Рава-Руської лікарні Марією Романишин про стан та перспективи розвитку закладу.

Газету “Прикордоння” можна придбати у поштових та пересувних відділеннях населених пунктів Рава-Руської, Жовківської, Добросинсько-Магерівської та Куликівської громад, а також у приватних розповсюджувачів преси у Жовкві та Раві-Руській.

Передплатити газету можна на сайті “Укрпошти”.

 

Comments

comments