Нехай світло Святвечірньої зірки запалить полум’я Любові у ваших родинах–Ростислав Тістик

Минає ще один непростий рік для нас усіх. Ми тримаємо оборону в російсько-українській війні та на фронті зі світовою пандемією. Певно в кожній сім’ї знайдуться спогади 2021року, що змусять сумувати… Проте час свят стимулює нас думати про моменти, що дарують радість та душевний спокій !

Впродовж 2021-го ставив перед собою ціль – максимально відстоювати інтереси жителів Львівщини у Верховній Раді. Чи вдалося – судити вам.

Напередодні свят в Верховній Раді підтримали законопроект за мого співавторства “Про службу військового капеланства”. За моєї ініціативи нагородженно Блаженнішого Святослава орденом «За заслуги III ступеня».

Чимало результатів маємо і в проектах – стратегічно важливих для всіх мешканців області. З основного – сприяв  розблокуванню «Польського кредиту», в рамках якого очікуємо реконструкцію 3 митних пунктів пропуску та ремонту 6 прикордонних доріг; відстоюю та моніторю хід робіт північноїх об’їзду Львова. Тісно співпрацюємо з лікарнею швидкої допомоги м. Львова щодо встановлення вертолітного майданчика. Важливим питанням для мене особисто було відстояти розвиток культури Львівщини, зокрема фінансування модернізації сцени Львівської національної опери. Завдяки тісній співпраці вдалося залучити 58 млн. грн на ремонт головного корпусу рідного Університету ім. І.Франка, 44 млн. грн.  на будівництво гуртожитків. Помітні оновлення реалізовано і в НУ «Львівська Політехніка».

Підсумовуючи результати діяльності, розумію, що багато зроблено, а ще більше заплановано. Тому, у 2022 році бажаю нам усім натхнення та мотивації творити речі, які грітимуть серце не лише в кінці року. У цей досить депресивний час шукаймо світло в собі, а сильну Віру – в Творцеві! Нехай з Різдвяною колядою у ваші домівки приходить щирий сміх. Дідух на столі оберігає від поганих думок, а світло Святвечірньої зірки запалить полум’я Любові у ваших родинах. Бажаю міцного здоров’я, сімейного затишку та всіх гараздів!

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Народний депутат України Ростислав Тістик

Comments

comments