Розпочали ремонт дороги з Рави-Руської до Річок

На території Рава-Руської громади розпочали ремонт однієї з найгірших за станом доріг – відрізку дороги Рава-Руська – Річки.

Нагадаємо, дорога з Рави-Руської до Річок є частиною автошляху Т-14-04 Червоноград-Рава-Руська і впродовж десятків років перебувала у жахливому стані. Зокрема, згадану ділянку дороги, протяжністю 7 кілометрів, автомобілі долали, у середньому, впродовж 20-40 хвилин.
Кілька років тому з’явилась інформація про ремонт цієї дороги за кошти польського кредиту, однак через бюрократичні процедури роботи було розпочато влітку цього року зі сторони Червонограда. Втім, вже через кілька місяців і вони були призупинені через подорожчання вартості ремонту і відновлено на початку листопада.

– Наразі ця ділянка є справжнім випробуванням для водіїв, оскільки зношене дорожнє покриття має численні ушкодження, а подекуди вкрай глибокі вибоїни. Аби зменшити навантаження на автомобіль, водіям доводиться шукати альтернативу для об’їзду цієї дороги. Відповідно, ми вирішили провести відповідні роботи для забезпечення тут належного проїзду транспорту, – зазначив керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Кілька днів тому дорожня техніка розпушувада зношене покриття в межах села Річок.

– У межах капітального ремонту цієї дороги ми повністю замінимо дорожній одяг, розширимо проїзну частину, облаштуємо дорожню інфраструктуру, проведемо ремонт усіх штучних споруд, в межах населених пунктів влаштуємо освітлення та проведемо заходи з безпеки дорожнього руху, – додав Олег Береза.
Завершення ремонтно-будівельних робіт на дорозі Червоноград-Рава-Руська в повному об’ємі заплановано у 2022 році.

Comments

comments