Дві школи отримають нові автобуси

Дві територіальні громади колишньої Жовківщини отримають два шкільні автобуси. Про це йдеться в інформації Інтернет-видання ZAXID.net з посиланням на голову Львівської ОДА Максима Козицького.

Так, загалом для шкіл Львівщини закупили 23 нові шкільні автобуси, вартістю понад 43 млн. грн. Зокрема, 4 жовтня передали у громади 12 автобусів, решту передадуть у найближчий час.

Голова ЛОДА Максим Козицький розповів, що насамперед «Школярики» отримають ті громади, які провели оптимізацію навчального процесу та готові до співфінансування, а також ті, де умови добирання є вкрай важкими для дітей. Для автобусів планують закупити GPS-трекери щоб відслідковувати їх переміщення.

Вартість усіх 23 автобусів – понад 43 млн грн, з яких 37 млн грн – кошти з держбюджету, решту дофінансували самі громади.

Так, шкільні автобуси отримають у Добросинсько-Магерівській громаді школа у Магерові та у Жовківській громаді – школа у Глинську.

Автобуси марки «АТАМАN D093S2» Черкаського автомобільного заводу, 2021 року випуску, обладнані відповідно до всіх стандартів і вимог для шкільного транспорту в Україні. Їхня загальна пасажиромісткість – 3️1 місце.

Comments

comments