У Куликові чоловік вбив співмешканку

3 жовтня до поліції надійшло повідомлення від медиків про жінку, котра померла внаслідок ножового поранення в одному з будинків у селищі Куликів. За вказаною адресою негайно виїхали група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №1.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

На місці події правоохоронці виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті, а саме – ножовим пораненням в ділянці спини. Особу загиблої встановлено – нею виявилась 50-річна місцева жителька. Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 51-річний співмешканець загиблої. Близько опівдня між ними виник конфлікт, під час якого чоловік завдав жінці удару ножем у спину, спричинивши тілесні ушкодження, які призвели до смерті.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Також вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Фото для ілюстрації

Comments

comments