За тепло у Жовкві платитимуть по-новому

Жовківська міська рада встановила нові тарифи на опалювальний період на послугу з постачання теплової енергії для потреб населення, які надає комунальне підпримство «Жовкватеплоенерго». Відповідне рішення ухвалили члени виконавчого комітету.

Так, тариф на тепло, вироблену з використанням природного газ, встановлено у розмірі 2522,20 грн/Гкал з ПДВ з такими складовими:

Тариф на тепло, вироблену на установках з використанням альтернативних джерел енергії, встановлено у розмірі 2308,42 грн/Гкал.

Крім того, члени виконавчого комітету встановили тариф на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для потреб бюджетних установ. Зокрема, тариф на енергію, вироблену з використанням природного газ, встановлено у розмірі 2503,67 грн/Гкал з ПДВ, а тариф на енергію, вироблену на установках з використанням альтернативних джерел енергії, у розмірі 2291,74 грн/Гкал з ПДВ.

Також тариф на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, вироблену на змішаному паливі для потреб релігійних установ, втсановлено у розмірі 2165,71 грн/Гкал з ПДВ, а для для потреб інших споживачів він склада 2165,71 грн.

Нагадаємо, востаннє тарифи на теплову енергію «Жовкватеплоенерго» було встановлено 10 вересня минулого року.

 

Comments

comments