У школах Равщини ввели додаткові ставки для кухарів

Депутати Рава-Руської міської ради підтримали клопотання відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту щодо введення додаткових ставок кухонних працівників у школах Рава-Руської міської територіальної громади.

Про це йдеться у №4 (164) газети “Прикордоння”.

– Введення додаткових ставок по суті – це можливість залишити тих працівників у шкільних їдальнях, які працювали до 31 грудня минулого року, однак були звільнені через ліквідацію районного відділу освіти. Тому для того, аби харчування відбувалось у школах Равщини і надалі, а також аби зберегти тих працівників, які там працювали раніше, і необхідно було ввести додаткові ставки кухонних працівників, – зазначив виконувач обов’язків керівника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Рава-Руської міської ради Іван Марцін.

Так, відповідно до рішення Рава-Руської міської ради, введено загалом 5 ставок кухарів, 2,5 ставки підсобних працівників та пів ставки комірників. Частково чи повністю такі посади були введені у школа в Гійчі, Синьковичах, Липнику, Равському, Волиці, Потеличі, Рава-Руській школі №1, Рава-Руській школі №2, Новій Кам’янці, Річках та Забір’ї.

Також депутати Рава-Руської міської підтримали і клопотання дирекції Рава-Руського міського будинку дитячої та юнацької творчості щодо введення у штатний розпис позашкільного закладу по пів ставки секретаря-друкарки та діловода.

Фінансування працівників, які працюватимуть відповідно до рішень, які ухвалила Рава-Руська міська рада, здійснюватиме відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту у межах передбаченого фонду оплати праці.

Фото для ілюстрації

Comments

comments