Рава-Руський професійний ліцей в Програмі «Healthy Challenge 2020»

Здоров’я… На жаль, ми замислюємося про нього лише тоді, коли починаємо втрачати! В юному віці, як правило, здається, що бути здоровим – це норма!

ХХІ сторіччя принесло у світ шалений технічний прогрес, який значно полегшив наше побутове життя, але водночас сильно вплинув на психічне і фізичне здоров’я! Останню краплю у цій сумній історії поставив славнозвісний вірус COVID-19, який перетворив таке рідковживане слово «карантин» у повсякденне.

Саме тому, щоб змінити ставлення наших учнів, працівників та їх батьків, а також мешканців нашої ОТГ до власного здоров’я, ми зареєструвалися у Всеукраїнській програмі «Healthy Challenge 2020».
З 15 листопада 2020 року працівники та учні ліцею проводили самостійно або брали участь у тренінгах, лекціях лікарів та працівників поліції, конкурсі написання творів «Як пандемія змінила моє життя?», арт-терапії, практичних заняттях, виховних годинах, челенджах, акціях «Ти не один! Ми поруч!» на підтримку хворих, «У єдності наша сила!», «Дякуємо за турботу!», «Новий рік – 2021», «Захисти себе від коронавірусу», анкетуваннях, музично-танцювальних перервах, флешмобах «STOP БУЛІНГ» та «STOP COVID-19!», також знімали відео та комікси, вчилися знаходити рівновагу за допомогою гімалайської йоги, відвідували дендропарк, створювали презентації тощо!

Більше 40 різнопланових заходів, з яких надзвичайно активно пройшли онлайн та офлайн арт-терапія «Внутрішня гармонія», під час якої учасники розмальовували мандали з метою віднаходження внутрішньої гармонії та налаштовувалися на позитивне мислення, та челендж «Я захищаю себе від вірусів так, а як захищаєш себе ти?», під час якого учасники демонстрували, як вони пильнують свій організм від вірусних захворювань.

Програма триває, ми дуже хочемо перемогти і реалізувати свою мрію – тренажерний зал. Щиро сподіваємося на вашу підтримку: активне включення у всі заходи в групі «Рава-Руський професійний ліцей» на фейсбуці!!!

Comments

comments