У голови Жовківської РДА з’явився ще один заступник

У голови Жовківської РДА Романа Черніховського з’явився ще один заступник – з гуманітарних питань.

Про це йдеться на сайті РДА.

Так, вакантну посаду обійняв Андрій Колієвич.

 

З відкритих джерел відомо, новий заступник голови Жовківської РДА народився у 1989 р., проживає у Львові. Людина з таким же іменем, по батькові та прізвищем з минулого року на громадських засадах працювала помічником народного депутата України від “Слуги народу” Ростислава Тістика, а перед минулорічними парламентськими виборами – була довіреною особою іншого “слуги” та футболіста Артема Федецького.

У декларації, яку Андрій Колієвич подав наприкінці травня, не вказано попереднє його місце відтак можна зробити висновок, що до того, як стати заступником голови Жовківської РДА він ніде офіційно не працював на оплачуваній роботі.

У іншій декларації є згадка, що як мінімум у 2016 році Андрій Колієвич працював на посаді документознавця у Регіональному сервісному центрі МВС у Львівській області.

Також з відкритих джерело відомо, чиновник з таким іменем, по батькові та прізвищем, як у новопризначеного заступника голови Жовківської РДА, працював головним спеціалістом відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції щонайменше.

 

Comments

comments