Вчителі району визначили найінтелектуальніших

У Жовківському районі відбулась інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?» серед працівників освіти.

Захід відбувся наприкінці лютого.

Цього року виповнюється 15 років з часу першої гри серед освітян Жовківщини. Традиційно, головним ініціатором та організатором «Що? Де? Коли?» є профспілка педагогічних працівників району.

Цього разу на гру «Що? Де? Коли?», яка відбулась у Сопошинській школі, з’їхалось 13 команд зі закладів середньої освіти: Гійченської, Дублянської, Новокам’янської, Потелицької, Старосільської, Синьковицької, Куликівської, жовківських №1, №2 та №3, рава-руських школи №1 та школи-гімназії, а також команда відділу освіти Магерівської об’єднаної територіальної громади.

Гра відбувалась у три тури, у кожному з яких команди повинні були відповісти на 12 запитань. На відповідь на кожне з них було передбачено по одній хвилині.

За підсумками змагань, троє команд набрали однакову кількість очок, тобто, відповіли на однакову кількість запитань – 22. Таке, за словами організаторів, трапилось чи не вперше. Відтак переможців та призерів визначали за додатковим показником – рейтингом.

Так, переможцем цьогорічної гри «Що? Де? Коли?» стала команда вчителів Жовківської школи №2(на фото, другою – Потелицької школи, третьою – Рава-Руської школи №1.

 

Comments

comments