На Жовківщині люди проігнорували інваліда, який потребував допомоги

Біля села Фійни вранці голий чоловік біг повністю голий.

Про це йдеться в дописі керівника Жовківського відділення поліції Андрія Коцура.

Інцидент трапився 19 вересня близько 8 години. Чоловік, віком 35-40 років, повністю оголений біг по узбіччі поблизу Фійни.

Як повідомив начальник відділення поліції, який був свідком ситуації, чоловік був агресивним, його ноги були у синцях та ранах, з яких йшла кров.

– Почавши спілкуватись із ним, мені нічого не вдалось з’ясувати, оскільки людина говорила різні нісенітниці, говорив, що хоче закінчити життя самогубством та намагався втекти, – розповів Андрій Коцур.

Як з’ясувалось, чоловік є мешканцем Крехова й інвалідом третьої групи. Напередодні у нього трапився напад і він втік з дому, а його батько не зміг повідомити поліції про зникнення сина.

За словами п. Андрія, за весь час спілкування з чоловіком і до моменту приїзду екіпажу поліції та автомобіля медичної допомоги, які він викликав, багато водіїв автомобілів і велосипедистів проїздили мимо і не зупинялись (для допомоги), натомість багато з них насміхались, показували пальцем, знімали ситуацію на гаджети.

“ЛЮДИ НА КОГО ВИ ПЕРЕТВОРИЛИСЬ, Вам байдуже на цю людини, а він просто хворий і потребував допомоги. Це хвора людина, котра при іншому збігу обставин, можливо, могла завдати шкоди Вашим рідним чи чого гірше, дітям. А ви впевнені, що чогось подібного не станеться з Вами чи Вашими рідними????? БАЙДУЖІСТЬ ВБИВАЄ із цього дуже сумно……..”, – додав Андрій Коцур. Він також повідомив, що,  приїхавши на роботу, запитав у чергового чи були дзвінки щодо цієї ситуації, але виявилось, що ні у поліцію, ні до медиків ніхто не телефонував.

“Усім просто було байдуже”, – резюмував Андрій Коцур. – Невже люди перестали бути людьми???? У людей в очах суцільне зло, ненависть, бути ж людиною не так важко(((( будьте добріші…”

Comments

comments