Всі поштарі Рави вирішили звільнитись, що буде з костелом у Магерові, яким буде День Рави, – №17 (129) газети “Прикордоння”

4 вересня вийшов черговий номер інформаційно-аналітичної газети Жовківського району “Прикордоння”.

У №17 (129) читайте:

Усі працівники поштового відділення у Раві-Руській вирішили звільнитись, – що стало причиною та чи функціонуватиме відділення надалі.

Зв’язкова УПА, яку сталінський режим засудив на 10 років, відсвяткувала столітній ювілей, – розповідь про Зеновію Старчак.

Рава відзначатиме своє свято два дні, – День міста відбудеться 14 та 15 вересня.

Жовква – найбільш інвестиційно привабливе місто на Львівщині, – місто потрапило у рейтинг інституційної спроможності.

Що буде з костелом у Магерові? – будівлю вдруге хотіли продати, але громада проти.

Раву-Руській освітили на півтора мільйон гривень, – на головних вулицях міста замінили понад 200 ліхтарів та 7 км кабелю.

У новому навчальному році у школи Жовківщини пішло на 500 дітей більше, – про підсумки минулого та особливості цього навчального року розповів керівник відділу освіти Михайло Коваль.

Діти з Жовкви, Рави та Куликова стали “Гордістю Жовківщини”, – у районі започаткували нову відзнаку.

Лісівники та школярі започаткували унікальну акцію.

У рубриці “Історія” кандидат історичних наук Ярослав Серкіз розповів про одного з перших друкарів друкарні оо. Василіян у Жовкві Гавриїла Бідолаху.

Газету “Прикордоння” можна придбати чи передплатити у будь-якому поштовому відділенні Жовківського району, а також придбати у приватних розповсюджувачів преси у Жовкві та Раві-Руській.

 

Comments

comments