Равчанка потрапила у фінал конкурсу «Міс Україна»!

Національний комітет конкурсу краси «Міс Україна» оголосив імена фіналісток  кокнурсу. У перелік красунь, які змагатимуться за титул, потрапила мешканка Рави-Руської Єлизавета Адамська.

Єлизаветі Адамській – 20 років. Вона закінчила Рава-Руську школу-гімназію, навчається на факультеті міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка. З 17 років Єлизавета займається моделінгом, має досвід роботи з модельними агенціями Італії, Китаю та Гонконгу, Львова та Києва. Також вона займається благодійністю – допомагає сиротам, хворим, людям, що опинились у важкій життєвій ситуації, безпритульним тваринам.

Так, Єлизавета втілює проект «Included»(«Включені») для незрячних.

– На жаль, у Львові є тільки одна карткова гра для незрячих, проте її вартість дуже висока і недоступна. Тому я і моя команда розробили карткову гру для дітей з вадами зору та незрячих – «ThinkEPИ», – розповіла Єлизавета Адамська.

У гру можуть грати одночасно як незрячі, так і ті, у кого проблем із зором немає. Першим це почувати себе більш комфортно.

Для виробництва гри було використано вторинну сировину. Її складували у парку «Знесіння». Протягом реалізації проекту ігри отримали у львівській спеціалізованій школі №100, громадській організації «Львівська обласна організація Всеукраїнської організації інвалідів «Українське товариство сліпих», Львівській спеціальній бібліотеці УТОС. Також цими іграми зацікавилися у спеціалізованих закладах Івано-Франківська, тому кілька комплектів ігор відправили і туди.

– Під час реалізації проекту ми з командою співпрацювали з Braille Studio (Луцьк), адміністрацією парку «Знесіння», друзями, колегами та небайдужими. Надалі планую використовувати перероблений пластик для виготовлення виробів, які б ставали у пригоді людям з обмеженими можливостями, – додала Єлизавета. – Я хочу допомагати людям знайти у собі сили крокувати у напрямку до своєї мрії та не полишати надій досягти її, якою би неймовірною вона не здавалася на перший погляд, – розповіла Єлизавета.

Єлизавета додала, що усім, хто хоче долучитися до її команди, зокрема, здавати макулатуру для перероби на ігри для незрячих, можуть писати їй у соціальних мережах.

До слова, за Лізу можна проголосувати, відправивши СМС-повідомлення з цифрою «1» за номером 7576. Фінал конкурсу «Міс Україна» відбудеться у «Палаці «Україна», у Києві, 12

Comments

comments