Хто може стати кандидатами у народні депутати від Жовківщини, унікальний талант з Рави-Руської, – №12 (124) газети “Прикордоння”

19 червня вийшов черговий номер інформаційно-аналітичної газети “Прикордоння”. У №12 (124) головною темою стали дострокові парламентські вибори в Україні, які заплановані на 21 липня.

У матеріалі “Хто може стати кандидатами у народні депутати від Жовківського та Яворівського районів” “Прикордоння” опублікувало перелік потенційних кандидатів від округу №122.

Також у номері читайте:

Історичне перебування чудотворної ікони на Жовківщині, – як відбувались урочистості у Раві-Руської у межах перебування у місцевій церкві образу Зарваницької Матері Божої та в чому унікальність цієї події.

У Добросині облаштують елеватор, – коли і де буде реалізовано проект.

У Монастироцькій школі замінюють дах.

Хуліганів, які пошкодили інфраструктуру у Гійчі, знайшли, – що трапилось у селі та як реагувала місцева влада.

На території Липницької сільської ради збудують водогін, – де пролягатиме, які села отримають питну воду, на якому етапі проект.

Унікальний талант з Рави-Руської, – розповідь про 13-річного равчанина Олега Оливко, який здатний впізнати мелодії без звуку.

Ліцеїсти – переможці обласного етапу “Джури”! – учні закладу професійної освіти Рави-Руської представлятимуть району на всеукраїнських змаганнях.

Про це та інше читайте у №12 (124) газети “Прикордоння”, який ви можете придбати у будь-якому поштовому відділенні Жовківського району, а також у приватних розповсюджувачів преси у Жовкві та Раві-Руській.

Comments

comments