У Раві створять ЦНАП

У Раві-Руській облаштують Центр надання адміністративних послуг.

Про це йдеться у №11 (123) газети “Прикордоння”.

ЦНАП облаштують у межах Програми «U-Lead з Європою», яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Рава-Руська стане єдиним містом Жовківщини та одним із 12 населених пунктів Львівщини, в якому у рамках Програми створять ЦНАП.
ЦНАП у Раві-Руській повинен запрацювати до кінця цього року. У ньому громадяни зможуть зареєструвати місце проживання, здійснити внесення змін у паспорт при досягненні відповідного віку, отримати послуги із призначення державних допомог, житлових субсидій тощо, отримати внутрішній та закордонний паспорти.

Крім того, у ЦНАПі відбуватиметься реєстрації речових прав на нерухоме майно, а також фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб.

ЦНАП розмістять на першому поверсі Рава-Руської міської ради – у приміщеннях, в яких зараз розташовується міська бібліотека для дорослих. Останню ж перенесуть на другий поверх приміщення по вул. Грушевського, де вже функціонує бібілотека для дітей та художній відділ дитячої музичної школи.

Приміщення ЦНАПу включатиме тамбур, коридор, фронт-офіс, громадську приймальню, санвузол, зокрема, окремий – для осіб з особливими потребами, а також кімнату для персоналу. Крім того, воно буде обладнане усією необхідною офісною та комп’ютерною технікою.

 

Comments

comments