“У Раві виділятимуть 137 земельних ділянок, про ліквідацію медичного закладу міста, інтерв’ю з о. Іваном Іваничком”, – вийшов №2 (74) газети “Прикордоння”

27 квітня вийшов черговий номер інформаційно-аналітичної газети Рави-Руської «Прикордоння». №2 (74) читачі дізнаються про те, де у Раві виділятимуть 137 земельних ділянок і хто їх отримає.

У продовженні «земельної» теми у «Прикордонні» розповідь про те, як люди та міський голова борються за скандальні земельні ділянки у кварталі по вул. Драгоманова та чим завершились судові засідання, які подали міський голова та громадяни, фактично, одне проти одного.

У короткому огляді новин інформація про те, як сільського голову Кам’янки-Липника засудили за хабар, як мешканець Магерова, шукаючи металобрухт, підірвався на міні, а також про черговий скандал на Рава-Руському спиртзаводі.

Чому у Раві ліквідували один із медичних закладів, яка доля чекає на його персонал, приміщення – читайте на шпальтах «квітневого» «Прикордоння».

Черговий навчальний заклад Рави-Руської буде у теплі. Коли і що планують робити читайте у публікації – «У школі №1 розберуть пічки».

Про три великих концерти у Раві-Руській за участю відомих української співачки Ірини Федишин та Національної Заслуженої капели бандуристів ім. Г. Майбороди читайте у рубриці «Культура».

У рубриці «Обличчя» – інтерв’ю з парохом церкви св. Юрія у Раві-Руській о. Іваном Іваничком, який 22 квітня відзначав 40-річчя свого душпастирства у Раві-Руській. Священик розповів про те, як вирішив стати церковнослужителем, як його сприйняла громада Рави-Руської у 1976 році, про те, як його хотіли «випровадити» з Рави-Руської, а також про те, чим найбільше пишається. Інтерв’ю з ним читайте у матеріалі «Отець Іван Іваничко шість років працював… залізничником!».

У рубриці «Актуально» читайте про те, як вулиці Рави-Руської носять «чужі» назви, з нелогічною прив’язкою та граматичними (!) помилками, а також про вирішення проблеми з їх безсистемним та хаотичним найменуванням та перейменуванням.

Усе це, а також багато іншого, читайте на шпальтах №2 (74) газети «Прикордоння» від 27 квітня 2016 року. Газету можна знайти у книгарні «Берег», кіоску «Могорич» (навпроти «старої» «Рукавички») та на Малому ринку міста у розповсюджувачів преси.

 

Comments

comments