Хресний батько на весіллі побив похресницю

Під час весілля у родині п’яний чоловік побив свою похресницю. Про це йдеться у вироку Жовківського районного суду від 22 березня.

Інцидент трапився 2 вересня минулого року, приблизно о 4 годині ночі, у одному з ресторанів у Раві-Руській, чоловік побив свою похресницю – штовхнув її у плече, схопив за волосся на голові та вдарив головою об стіну.

У суді обвинувачений заперечив свою вину та пояснив, що хоч і вживав спиртні напої, та п’яним не був. Натомість на одному із диванів у фуршетному залі він заснув. А про те, що завдав удари похресниці – не пам’ятає. А якщо так і було, то, за його припущенням, через поведінку дівчинки, яка сама його і спровокувала, розбудивши.

Дівчина пояснила, що після закінчення весілля разом із сестрою та іншими родичами прибирала зі столів. Біля фуршетного столу на диванах спали двоє чоловіків, серед яких був її хресний батько, який був у стані алкогольного сп’яніння. За її словами, вона його не зачіпала та продовжувала прибирати зі столу, коли раптово він прокинувся, встав з дивану та з нецензурною лайкою підійшов до неї, після чого штовхнув її в плече до стіни, а пізніше, схопивши за волосся, вдарив її головою об стінку. Він таких дій вона отримала тілесні ушкодження, а тому звернулася в поліцію з приводу нанесення їй тілесних ушкоджень. Після заподіяного хресний вибачення у неї не просив, а навпаки, погрожує їй.

Суддя визнав хресного батька винним у побитті своєї похресниці та оштрафував на 850 грн. Вирок ще не вступив у силу і може бути оскаржений.

Фото для ілюстрації

Comments

comments