Зі Жовківщини обрали найбільше в області переможців конкурсу мікропроектів

Львівська обласна рада вибрала потенційних переможців цьогорічного обласного конкурсу мікропроектів.

Найбільше потенційних переможців має Жовківський район – 73, однак, подавши 130 проектів, має невисокий процент – 56,2%.

Про це повідомили у Львівській обласній раді.

Проекти від Жовківщини також мають високі показники відсотків небюджетного внеску.

 

Потенційні переможці до 17:00 год. 26 квітня 2019 року мають подати рішення органів місцевого самоврядування про забезпечення бюджетного співфінасування до Львівської облради.

Ті заявники, котрі не подадуть необхідну документацію про бюджетне співфінансування, автоматично вибувають з переліку потенційних переможців, звільняючи місце наступному проекту за рейтингом у цьому ж пріоритеті Програми.

Після того, як всі надішлють вищезгадані рішення, відбудеться засідання Конкурсної ради, де і затвердять перелік переможців.

Нагадаємо, що в Програмі проектів місцевого розвитку існує механізм так званих соціально важливих проектів. Так, кожен член Конкурсної ради має право внести пропозицію по 1 проекту на одну адмінтеродиницю, загалом 29 проектів. Їх планується долучити до вже визначених 1102 проектів потенційних переможців.

Кошти на ці соцважливі ініціативи передбачать на найближчому засіданні сесії облради. У результаті – матимемо 1131 проект місцевого розвитку у Львівській області на 2019 рік.

Comments

comments