У Рава-Руській міській раді на одного депутата стало менше

Ще один депутат Рава-Руської міської ради сьомого скликання склав повноваження. Так, від депутатства відмовилась Іванна Данкевич.

Про це йдеться у №4 (116) газети “Прикордоння”.

Іванна Данкевич народилась у 1963 році. Вона стала депутатом за підсумками місцевих виборів 2015 року. Вона була першим номером у списку «Блоку Петра Порошенка «Солідарність»». На момент виборів Іванна Данкевич була директором Рава-Руської школи-гімназії. Як депутат, входила до постійної депутатської комісії з питань освіти, культури, спорту та охорони здоров’я, представляла виборчий округ №6, до якого належать будинки №№7 – 12 по вул. Залізної Дивізії, а також по вул. Незалежності та Парковій.

Наразі Рава-Руська міська рада повинна звернутись до міської виборчої комісія для прийняття рішення про визнання обраним депутатом наступного за черговістю кандидата у виборчому списку «Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

Додамо, Іванна Данкевич стала третім депутатом, який склав повноваження у сьомому скликанні. Раніше це зробили два депутати від ВО «Свобода» – Назар Оливко та Юрій Пилипишин.

 

 

Comments

comments