ЖК “Австрійська садиба” у Раві-Руській провела новорічний конкурс

ЖК “Австрійська садиба”, що у Раві-Руській, напередодні новорічно-різдвяних свят провела конкурс серед користувачів соціальної мережі Facebook. Його умови були прості: користувачам необхідно було вподобати сторінку ЖК, поширити допис на своїй сторінці так, що він був доступним для перегляду всіх користувачам, а також залишити під ним коментар про участь у конкурсі.

26 грудня серед учасників конкурсу було проведено розіграш. Було визначено 9 переможців, які отримали солодкий подарунок та шампанське.

– Вітаємо всіх равчан і мешканців навколишніх населених пунктів з Новим роком та Різдвяними святами! Сподіваємось, Новий рік принесе для всіх нас мир, злагоду, добро та достаток, – розповів представник ЖК “Австрійська садиба” Іван Росоловський.

Нагадаємо, ЖК “Австрійська садиба” розташовується у будівлі колишнього медсанбату у Раві-Руській. Будівлі повністю реконструюють, там передбачено облаштування 38 одно, дво- та трьохкімнатних квартир. Введення будинку в експлуатацію заплановано до кінця 2019 року.

Comments

comments