За довідки у Раві доведеться офіційно платити

Члени виконавчого комітету Рава-Руської міської ради затвердили перелік платних послуг, які надають спеціалісти комунального підприємства «Рава-Руське будинкоуправління №2». Відповідне рішення вони ухвалили на засіданні 30 листопада.

Про це йдеться у №21 (111) газети “Прикордоння”.

Члени виконкому не лише затвердили вартість різноманітних довідок та послуг, а й визначили час, протягом якого їх видаватимуть чи надаватимуть.

Так, довідка про склад сім’ї тепер коштуватиме 9 грн. і її видати повинні протягом 6 хвилин. Така ж вартість і час на видачу довідки про склад сім’ї на субсидію. Довідка про виписку з будинкової книги коштуватиме 31 грн. і на неї доведеться чекати не більше 20 хвилин. Довідка для подачі документів для Малого прикордонного руху обійдеться равчанам у 47 грн. та півгодини часу, довідка для оформлення документів на приватизацію, різного характеру на зміну прізвища – по 12 грн. та 15 хвилин.

Аби отримати характеристику для вступу у навчальний заклад знадобиться 47 грн. та 30 хвилин. Оформлення будинкової книги відтепер коштуватиме 31 грн. Інші, не включені у перелік послуги, коштуватимуть по 23 грн. і на них витрачатимуть до 15 хвилин.

Щоби отримати технічні умови на підключення питної води та водовідведення каналізаційних стоків для населення до існуючої мережі доведеться заплатити 601 грн., для організацій – 1 тис. 202 грн., для населення до нової мережі, якщо вони отримали дозвіл на будівництво або участь у співфінансуванні цієї мережі, – 300 грн.

Встановлення квартирних, будинкових засобів обліку води коштуватиме 209 грн. для населення та 418 грн. – для організацій. Повторне опломбування квартирних засобів обілку води вартуватиме відповідно 43 та 86 грн.

За підключення та відключення до центральної водопровідної та каналізаційної мереж населенню доведеться платити 600 грн., якщо підключення відбуватиметься до існуючої мережі, і 337 грн. – до нової, якщо вони беруть участь у будівництві чи співфінансуванні, а для організацій – 1 тис. 200 грн.

Крім того, члени виконкому затвердили вартість роботи спеціалістів. Так, одна година роботи слюсаря-сантехніка коштуватиме 68 грн., електромонтера – 61 грн.

 

Comments

comments