На Жовківщині невідомий обстрілює автомобілі

У Жовківському районі, між селами Боянець та Туринка, які розташовані на дорозі Жовква – Червоноград, невідомий обстріляв кілька автомобілів. Про це раніше повідомило ZAXID.net.

Одразу декілька водіїв повідомили про обстріли їхніх автомобілів з рушниці, однак у поліції, на момент появи інформації, повідомили, що отримали заяву лише стосовно одного обстрілу.

Зокрема до Жовківського відділу поліції звернувся місцевий житель, який повідомив, що в суботу, 24 листопада, його автомобіль ВАЗ-2108 обстріляли з рушниці. Правоохоронці, на момент виходу матеріалу у інтернет-виданні, перевіряли інформацію, відтак чи когось затримали – невідомо.

Тим часом інші водії у соцмережах повідомили про схожі випадки у тому ж місці. Окрім місця обстрілів ці випадки об’єднують очевидні сліди від мисливської зброї з лівої сторони автомобілів.

Зокрема, водій вантажівки Віктор Замлинський розповів, що в ніч на 24 листопада його автомобіль обстріляли невідомі. На опублікованих фотографій помітно сліди від дробовика неподалік вікна водія.

Мешканець Червонограда Володимир Гуляйгородський опублікував фото автобуса, який також нещодавно потрапив під обстріл на тій ж ділянці дороги, однак не уточнив, коли саме це трапилось. Він додав, що на момент пострілу в автобусі не було пасажирів.

Усі постраждалі від обстрілів водії зазначають, що звернулись до поліції, однак у поліції ZAXID.NET підтвердили інформацію лише про одну написану заяву.

 

Comments

comments