Мер Рави матиме заступника

Депутати Рава-Руської міської ради внесли зміни у штатний розпис та фонд заробітної плати апарату виконавчого комітету. «За» відповідне рішення вони проголосували на засіданні сесії 9 листопада.

Про це йдеться у №20 (110) газети “Прикордоння”.

Так, апарат міської ради поповнився заступником міського голови та ще одним реєстратором прав на нерухоме майно.

– Той об’єм робіт, який ми проводимо у місті, постійно збільшується. У нас є багато планів, проектів, тому, аби продовжувати їх виконувати у тому ритмі, який є, вирішили ввести посаду заступника міського голови, – пояснив мер Рави-Руської Микола Зінько. – Посаду другого реєстратора ввели, оскільки реєстрація прав на нерухоме майно приносить додаткові доходи до бюджету міста. Крім того, і цей об’єм роботи є досить великим, тому вирішили, що ще один реєстратор не завадить.

Наразі посади заступника мера і другого реєстратора залишаються вакантними. Новий штатний розпис повинен вступити у дію з 1 грудня цього року. Хто займе нові посади наразі невідомо. У випадку із заступником, кандидатуру пропонує міський голова і затверджують депутати, а реєстратора повинні обрати на конкурсній основі.

Загалом, апарат міської ради наразі налічує 16 осіб. До них належать міський голова, секретарі ради та виконкому, спеціалісти у справах дітей, соціальних допомог, бухгалтери, реєстратор, землевпорядник, оператор комп’ютерного набору, завідувачі військово-обліковим бюро, слюсар-кочегар та технічний працівник.

 

Comments

comments