Уродженець Потелича став керівником Городоцької поліції

Представник Жовківського району став керівником відділення поліції у Городоцькому районі. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області, – йдеться у №16 (106) газети “Прикордоння”.

Так, 31-річного Андрія Богуша, який є уродженцем Потелича, як начальника було представлено особовому складу Городоцького відділення поліції 14 вересня. Його особисто представив керівник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа.

– Андрій Васильович був начальником Управління патрульної поліції у містах Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне, що на сході України, де він, як керівник, чудово виконав покладені на нього завдання – фактично з нуля організував роботу і вивів патрульну службу на достойний рівень. Вважаю, що для цього потрібно мати вміння, хист і бажання. І я сподіваюся, що він так само віднесеться до служби тут у підрозділі. Бажаю вам успіхів, – сказав Валерій Середа.

Андрій Богуш є старшим лейтенантом поліції Андрій Богуш. У нього – вища освіта. В органах внутрішніх справ він працює з 2015 року. Перед призначенням на посаду керівника Городоцього відділення поліції він був заступником начальника Управління – начальником відділу чергової служби Управління патрульної поліції у Львівській області Департаменту патрульної поліції.

До слова, попередній керівник Городоцького відділення поліції підполковник поліції Віталій Фецинець звільнився з органів поліції у зв’язку з виходом на пенсію.

 

Comments

comments