На Жовківщині з’явився ще один опорний навчальний заклад

Дублянська школа ім. Анатолія Жаловаги стала опорним навчальним закладом.

Про це йдеться у №8 (98) газети “Прикордоння”.

У квітні відбувався конкурс з визначення опорного навчального закладу на Жовківщині. Участь у ньому взяли Дублянська, Куликівська, Жовківська, Добросинська та Рава-Руська школа-інтернат.

Для участі у конкурсі школи, окрім заявки, подали опис проекту опорного закладу освіти, відеопрезентації та додаткові ілюстративні матеріали.

Заявки шкіл оцінювали за кількістю філій, які мали б входити до опорного закладу, учнів, використання проектної потужності після консолідації мережі навчальних закладів, протяжність маршрутів перевезення учнів до опорного закладу, тривалість маршруту в одну сторону, наявність шкільних автобусів, кількість класів на паралелі, середня наповнюваність класів, кількість профілів у опорного закладі, освітній та якісний рівень педагогів, наявність предметних кабінетів та ще низкою інших критеріїв.

За результатами конкурсу опорним навчальним закладом визнано Дублянську школу, яка набрала 280 балів. Жовківська школа отримала 265 балів, Куликівська – 260, Добросинська – 255, Рава-Руська школа-інтернат – 225.

Нагадаємо, раніше на Жовківщині опорними закладами освіти стали Рава-Руська школа №1 та Магерівська школа.

Comments

comments