Статки депутатів Жовківської районної ради, які дороги в Жовкві відремонтують, модернізація Рава-Руського спиртзаводу, – вийшов №7 (97) газети “Прикордоння”

4 травня світ побачив черговий номер інфрормаційно-аналітичної газети Жовківського району “Прикордоння”.

У №7 (97) видання опублікувало інформацію про доходи та майно депутатів Жовківської районної ради.

Також у міській владі  розповіли про те, які дороги ремонтуватимуть у Жовкві цього року та що чекає на вулицю Богдана Хмельницького. Детальніше про це читачі зможуть прочитати у публікації “На ремонт комунальних доріг Жовкви передбачили понад 8 мільйонів гривень”.

Про те, коли у Добросині з’явиться сонячна електростанція та скільки коштів від цього отримуватимуть бюджет сільської ради читайте у “свіжому” випуску газети.

Про демографічну ситуацію читайте у матеріалі “На Жовківщині у 2017 році народилось найбільше Матвіїв та Софій”.

Що буде з очисними спорудами Куликова, через що оштрафували міського голову Дублян, а також що передбачає модернізація Рава-Руського спиртзаводу, – у №7 (97) газети “Прикордоння”.

Скільки на Жовківщині боржників за несплату аліментів та які санкції щодо них застосовують читайте у матеріалі “На Жовківщині за несплату аліментів 80 боржникам обмежили право виїзду за кордон”.

Також у №7 (97) читайте:

– Ювілей Рава-Руської дитячої музичної школи: 40 років, 4-годинний концерт та 400 глядачів;

– Незряча равчанка стала “бронзовим” призером чемпіонату України;

– У Річках відбувся фестиваль, який придумали діти;

У “спортивній” рубриці читайте про лідерство гійченської “Юності” у прем’єр-лізі чемпіонату Львівської області з футболу та про перші поразки рава-руського “Локомотива”.

Газету “Прикордоння” можна придбати у поштових відділеннях Жовківщини, а також у розповсюджувачів преси у Раві-Руській та Жовкві.

Comments

comments