Скандал у Жовкві, розмова з мером Рави, відмова перевізників у пільговому перевезенні багатодітних сімей, – у №5 (95) газети “Прикордоння”

28 березня вийшов черговий номер інформаційно-аналітичної газети Жовківського району “Прикордоння”.

У №5 (95) читайте про скандал, який виник у Жовківській міській раді між депутатом і учасником АТО, внаслідок якого першу було виключено із складу партії.

Важливою темою номера стала ремонт дороги по вул. Грушевського у місті Раві-Руській. “Прикордоння” розповіло чи будуть ремонтувати дорогу до лікарні, скільки на це потрібно коштів та чому з обласного та районного бюджетів наразі на це не виділяють коштів.

Ще однією ключовою темою номера стала відмова перевізників пільговикам у безкоштовному проїзді у автобусах на Жовківщині. “Прикордоння” з’ясувало, що змусило перших вдатися до таких кроків, чи законні такі їхні дії та як діяти людям у такій ситуації.

Також у газеті “Прикордоння” від 28 березня читайте:
“Жовківські депутати передали в оренду приміщення на 25 років за 1 грн.”, – кому та для чого – читайте на шпальтах “Прикордоння”,

“На шпалозаводі – новий директор”, – хто став новим керівником одного із найбільших підприємств району та які плани на майбутнє – у №5 (95).

“Мервичани не хочуть глиняного кар’єру”, – розповідь про те, чому мешканці села Мервич Куликівської селищної ради “воюють” із підприємцем, який хоче розробляти кар’єр на території села.

“Восьмикласниця Річківської школи – шестиразових призер районних та друга у обласній олімпіадах”, – розмова з ученицею Юлією Саламахою.

Також вперше на шпальтах “Прикордоння” читайте розмову із міський головою Рави-Руської Миколою Зіньком. Мер розповів про діяльність міської влади у 2017 році, про плани на 2018 рік, пріоритети та проблеми.

У рубриці “Духовність” о. Роман Магалюс розповів про те, як повинен виглядати Пасхальний кошик, що можна а що заборонено класти у нього.

“Юні жовківчани підтверджували високий статус“, – у Жовківському районному центрі творчості відбувся звіт Народної вокальної студії Вікторії Кирилюк, на якому колектив захищав звання “народного художнього колективу України”.

“Відеоролик гімназистів – серед найкращих”, – учні Рава-Руської школи-гімназії зайняли І місце на обласному конкурсі відеороликів про рідне місто.

“Школа-інтернат отримала суттєву допомогу з-за кордону“, – хто, звідки і що подарував для потреб закладу освіти – читайте у газеті “Прикордоння” від 28 березня.

У “спортивній” рубриці читайте:

“У Куликові запрацював шаховий гурток”.

“Майже два десятка нагород каратисти Жовківщини привезли з Волині”.

“Відбувся турнір пам’яті Володимира Гируна”.

У рубриці “Правопорушення” читайте про те, як директор ПП “Рома” вчинив правопорушення на понад 20 тис. грн., як чоловік залучав дитину до злочину, як військовий втік з частини і потрапив у ДТП та ін.

Газету “Прикордоння” можна придбати у поштових відділеннях Рави-Руської, Жовкви, Потелича, Кам’янки-Липника, Річок, Магерова, Добросина, Нової Кам’янки, Гійчого, Волиці, Забір’я, Куликова, Мервич, а також у розповсюджувачів преси на Малому ринку та у кіоску “Могорич” у Раві-Руській, у газетному кіоску біля автостанції та синагоги у Жовкві, у продуктових магазинах Магерова (біля церкви та біля озера).

Comments

comments