У ліцеї через півтора року обрали директора

У Рава-Руському професійному ліцеї з’явився новий керівник. Ним став заступник директора з навчально-виховної роботи закладу Андрій Лень.

Про це йдеться у №1 (91) газети “Прикордоння”.

Нагадаємо, без директора навчальний заклад перебував з 2016 року. Кілька разів було оголошено конкурс на заміщення цієї посади, було кілька кандидатур, але у департаменті освіти і науки Львівської ОДА ніяк не могли затвердити нового керівника.

І ось, третій за рахунком конкурс було оголошено 23 жовтня. Протягом місяця свою кандидатуру подали двоє претендентів. Окрім нового директора, ним був землевпорядник Гійченської сільської ради Ярослав Сало.
6 грудня у ліцеї відбулись загальні збори трудового колективу за участю керівника освіти і науки Львівщини Любомири Гамзій. Кандидати протягом десяти хвилин кожен представляли свої програми роботи на посаді директора. Шляхом таємного голосування серед 91% працівників ліцею підтримали кандидатуру Андрія Леня.

А 18 грудня на засіданні комісії при департаменті освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації відбулось підтвердження нової кандидатури директора.

Андрій Лень працює у ліцеї з 2000 року. Тут він працював викладачем, майстром з виробничого навчання і був водночас головою профспілкового об’єднання працівників. З 2006 року Андрій Степанович працював на посаді заступника директора з навчально-виховної роботи, а з лютого 2017 року – виконував обов’язки керівника ліцею.

Наразі новообраного директора ще офіційно не затверджено на посаді, але він вже приступив до виконання своїх обов’язків.

– Робота для мене знайома, вона вимагає великої відповідальності. Є проблеми, які треба вже вирішувати, – розповів у коментарі «Прикордонню» Андрій Лень. – Зараз маю на меті організацію навчально-виховного процесу, створити місця для працевлаштування, залучити інвесторів для підвищення рівня престижу і кваліфікованої підготовки працівників, покращити соціально статусу їх і учнів, а також збільшити доходів за рахунок виробничої діяльності.

 

Comments

comments