На Жовківщині з’явилась… чупакабра?

Жителі Погариська, яке входить до складу Магерівської об’єднаної громади, заявили, що у їхньому селі з’явилась… незрозуміла тварина.

Про це йдеться у №10 (90) газети “Прикордоння” від 30 листопада 2017 року.

Заяву про допомогу погаричани написали у Магерівську селищну раду. Близько десятка людей повідомили, що у Погариську відбуваються «незрозумілі події». Так, за їхніми словами, з 7 на 8 листопада у шістьох господарства на ранок вони виявили задушених крілів, розірвати клітки. Крім того, ще постраждало десять дворів, у яких забито 38 кролів.

«Люди і молодь бачили незрозумілі тварину у одному місці «в тополя», а також в декого на подвір’ї, яка наводить страх», – йдеться у заяві мешканців Погариська.

Погаричани просять допомогти у вирішення цієї проблеми, оскільки люди бояться за своє здоров’я, особливо – дітей, які повертаються зі школи та садочку, а також у темпну пору добру – з автобусів.

У відповідь на такий лист людей, у Магерівській селищній ради організували прочісування території біля Погариська.

– Нічого міфічного ми не виявили. Припускаємо, що це міг бути бродячий собака, – заспокоїв голова Магерівської громади Петро Домінік.

До слова, у засобах масової інформації періодично з’являються публікацію про те, що люди начебто бачили невідому істоту – чупакабру, – яка вбиває кіз, крілів та інших свійських тварин через знекровлення. Однак підтверджень цьому немає.

 

Comments

comments