Як Жовківщина відзначатиме Старий Новий рік. Перелік заходів

13 та 14 січня у містах та селах Жовківського району відбудеться низка святкових заходів з нагоди новорічно-різдвяних свят. До вашої уваги – окремі з них.

У суботу, 13 січня, у Народному домі Рави-Руської відбудеться свято “Різдвяна містерія. Колядуймо разом!”. Початок – о 15.00 год.

13 січня у Народному домі села Шабельні відбудеться комедійно-театралізоване дійство “Новорічне диво”. Початок – о. 17.00 год.

13 січня у Жовкві, у гетьманській залі східної вежі Жовківського замку, відбудеться святковий концерт “Різдво в серці назавжди”. Початок о 16.00 год.

14 січня у Жовкві відбудеться фестиваль “Різдво у замку”. З 12 до 15 год відвідувачів чекають майстер-клас з розпису керамічного сувеніру, о 12.30 – відбудеться святкова хода вертепів від Народного дому до площі Вічевої, о 13.00 – на площі Вічевій – парад вертепів, а о 15.00 год розпочнеться святковий концерт “Коляда в родинному колі” за участі учнів та вихованців Жовківської школи мистецтв. Після закінчення святкувань відбудеться урочисте спалення дідуха та частування “жовківським балабухом”.

Comments

comments