У Жовкві оголосили конкурс на тему енергозбереження

У рамках відзначення Днів енергії-2107 Жовківська міська рада, при підтримці Європейського Союзу, оголошує конкурс малюнка на тему енергоефективності. Метою конкурсу є показати, що Жовква – енергоефективне місто. Участь у ньому можуть взяти діти та учні шкіл Жовкви. Основною вимогою до малюнка є вміст елементів, пов’язаних з містом Жовквою та енергоефективністю. Такими можуть бути зображення споруд та архітектурних пам’яток міста, герба Жовкви та емблеми «Жовква – енергоефективне місто», прапора Європейського Союзу, логотипів «Угоди мерів» та «Демонстраційних проектів», альтернативних та відновлювальних джерел енергії, енергоефективних заходів тощо.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно сфотографувати чи відсканувати малюнок, розмістити його на власній сторінці або сторінці Енергоефективне місто Жовква (https://www.facebook.com/energozhovkva/) у соціальній мережі Facebook і обов’язково додати хештег #energydays2017zhovkva. До малюнку варто додати короткий опис, прізвище та ім’я автора із зазначенням кількості повних років. Малюнки варто розмістити до 29 вересня включно. 

Ті малюнки, які отримають найбільше вподобань (лайків), буде визнано найкращими, а їхніх авторів – нагороджено цінними подарунками. Нагородження відбудеться 1 жовтня під час святкування Дня Жовкви.

Comments

comments