Рава-Руський ліцей – вже понад рік без директора

Для Рава-Руського професійного ліцею ніяк не можуть обрати керівника.

У червні минулого року багаторічний керівник закладу професійної освіти Жанна Букієвська пішла у відставку, залишившись працювати на посаді методиста ліцею. З того часу департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації вже кілька разів оголошував конкурс на заміщення посади директора Рава-Руського професійного ліцею, однак він результату так і не дав.

У вересні 2016 року участь у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Рава-Руського ліцею взяли працівники ліцею Марія Чаус та Ольга Голаєвич. Однак тоді їхні кандидатури не влаштували конкурсну комісію.

У квітні цього року було оголошено повторний конкурс. Цього разу кандидат на посаду керівника ліцею у Раві-Руську був лише один – заступник директора закладу Андрій Лень. Однак, як повідомили у департаменті освіти і науки, конкурсна комісія за результатами своєї не роботи не рекомендувала призначати його на посаду. Тож у серпні знову буде оголошено повторний конкурс.

– Конкурсна комісія переглянула своє положення, спростила його для того, щоб можна було залучити більше кандидатів для участі у конкурсі. Зокрема, тепер досвід роботи у профтехосвіти не є обов’язковим, – розповів заступник директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА Ігор Гайдук.

Виконувачем обов’язків директора Рава-Руського професійного ліцею наразі залишається Андрій Лень. 

Захар Негода, газета “Прикордоння” №6 (86) від 28 липня 2017 року

 

Comments

comments