Начальник жовківської поліції може позбутись посади

Прокуратура Львівщини звернулася з листом до керівництва Нацполіції України про звільнення з посади начальника Жовківського відділення поліції.

Про це під час координаційної наради керівників правоохоронних органів за підсумками роботи у першому півріччі розповів прокурор Львівської області Юрій Квятківський – повідомило Дивись.info з посиланням на влансого кореспондента.

«Відсоток розкриття злочинів на Львівщині становить 36,9%, загалом у державі – 33,9%. Водночас, у Пустомитівському та Жовківському районах лише 22,6%, у Буському районі – 24%, Самбірському – 29%. Ми на минулій координаційній нараді піднімали начальника Жовківського відділу поліції, але ситуація на сьогодні не поліпшилася. Прокуратура області зверталася з листом до керівника Національної поліції України щодо перебування на посаді цього керівника. Проводиться перевірка. Відповіді ми ще не отримали», – розповів Юрій Квятківський.

Нагадаємо,Олександр Гостіщев є побратимом народного депутата Володимира Парасюка, який добивався призначення його на посаду начальника районного відділення міліції Жовківського району.

Comments

comments