Ліцей відвідали понад 200 випускників шкіл району

У Рава-Руському професійному ліцеї відбувся День відкритих дверей.

До навчального закладу завітало 226 випускників шкіл Жовківського району – з Волицької, Глинської, Добросинської, Замківської, Лавриківської, Липницької, Потелицької, Магерівської, Воля-Висоцької, Забірської, Кам’яногірської, Равської, Синьковицької, Старосільської та рава-руських.
 
У вестибюлі ліцею на випускників проводилась виставка технічної творчості, ярмарок продукції кафедри сфери обслуговування, а також майстер-класи з різних професій, де учні показали свої фахові вміння.
 
Виконувач обов’язків директора ліцею Андрій Лень розповів дітям про всі переваги навчання в професійно-технічних закладах освіти і, зокрема, в ліцеї, а також звернув увагу на колосальні зміни та інновації, які безперервно впроваджуються в навчально-виховний процес, про перспективи розвитку нашого закладу.
 
Голова Жовківської РДА Надія Щур закликала дітей вступати в ліцей та здобувати робітничу професію. Вона нагородила кращих працівників ліцею подяками за багаторічну і сумлінну працю, за вагомі досягнення – заступника директора з навчальної роботи Кашину Г.В., заступника директора з навчально-виховної роботи Голаєвич О.В., коменданта гуртожитку ліцею Стадницьку О.П.
 
Перед випускниками шкіл виступив депутат Жовківської районної ради, директор ТзОВ «Автосвіт» Юрій Семочко. Він розповів дітям, що сьогодні великим попитом користуються кваліфіковані робітники і їхня організація готова взяти на роботу слюсарів з ремонту автомобіля та столярів будівельних. 
 
До учнів-випускників звернувся міський голова Рави-Руської Микола Зінькою. Він зазначив, що вражений вдалим та злагодженим механізмом життя ліцею, ефективною роботою педагогічного колективу. 
 
Учні ліцею представили випускникам свої відеоролики про здоровий спосіб життя, а також відео «Україна – це Європа, Європа – це ми!», «Дорогою любові» тощо.
 
День відкритий дверей у ліцеї включав і святковий концерт. Його ведучі ознайомили дітей з  історією ліцею. Присутні вшанували пам’ять жертв аварії на Чорнобильській АЕС хвилиною мовчання.
 
Після концерту для гостей провели екскурсію – кожен зміг побачити і майстерні виробничого навчання, і їдальню, і спортивний зал, і гуртожиток ліцею, і навчальні кабінети. 
 
Педагоги та учні запрошують випускників шкіл стати частинкою їхньої особливої «держави» під назвою «Рава-Руський професійний ліцей».
 
Ольга Голаєвич, газета “Прикордоння” №4 (84) від 27 травня 2017 року
 

Comments

comments