«Жовкватеплоенерго» визнано одним із найкращих підприємств

Комунальне підприємство «Жовкватеплоенерго» посіло третє місце в конкурсі серед теплопостачальних організацій.

Конкурс на звання «Краще підприємство комунальної теплоенергетики України» за 2016 рік проводила Міжгалузева асоціація з розвитку систем теплопостачання «Укртеплокомуненерго». Вона об’єднує понад 90 найбільших підприємств усіх регіонів України, що виробляють, постачають та/або транспортують теплову енергію.

На початку червня відбулося нагородження переможців конкурсу. 

«Жовкватеплоенерго» – це комунальне підприємство Жовківської міської ради. Воно здійснює діяльність з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії.

До складу підприємства входять Жовківська та Дублянська дільниці, які обслуговують 4 та 2 котельні відповідно. Загальна встановлена потужність 32,5 Гкал/год, з них по Жовкві 14,5 Гкал/год, в т.ч. на альтернативному паливі 4,5 Гкал/год. Загальна протяжність теплових мереж 11,3 км, з них по м. Жовква 6,4 км.

Кількість котлів 28, в т.ч. в м. Жовква 20 котлів з них 6 котлів на альтернативному паливі. Приєднане теплове навантаження 13,877 Гкал/год., в т.ч. по м. Жовква 5,831 Гкал/год.

Загальна опалювальна площа 185,8 тис. м². «Жовквателоенерго» опалює 51 будинок, 1834 квартири.

Як повідомили «Прикордонню» у «Жовкватеплоенерго», підприємства оцінювалися за такими критеріям, як обсяг реалізованої теплової енергії (в загальному, для населення та бюджетних й інших установ), затверджений тариф, отримання теплової енергії зі сторони, загальна протяжніст теплових мереж, кількість скарг, обсяг спожитого умовного палива, обсяг спожитої електроенергії, загальна опалювальна площа, фактичне приєднане теплове навантаження, обсяг виробленої теплової енергії тощо. Загалом, до уваги бралося 32 критерії.

Фото expres.ua для ілюстрації

Comments

comments