“Гроші, автомобілі та нерухомість рава-руських депутатів, Раву зобов’язують приймати по 20 тонн сміття зі Львова щодня і без вихідних”

29 червня вийшов черговий номер інформаційно-аналітичної газети “Прикордоння”.

Головними темами №5 (85) стали “львівське” сміття у Раві-Руській та доходи депутатів Рава-Руської міської ради.

Так, журналісти видання розповіли, як Раву зобов’язують приймати по 20 тонн сміття зі Львова щодня і без вихідних, а також проаналізували, як це робитимуть і що з цього приводу думає влада міста.

Також у “Прикордонні” вперше опубліковано інформацію про доходи та статки депутатів Рава-Руської міської ради. Читачі зможуть дізнатися, скільки заробили, скільки зберігають, де живуть, на чому їздять та чимо володіють їхні обранці. Детальніше у матеріалі “Гроші, автомобілі та нерухомість рава-руських депутатів”.

У Жовкві завершилося голосування за громадський бюджет. “Прикордоння” розповіло, які ініціативи до реалізацїі за бюджетні кошти пропонували жовківчани, та які будуть втілені. Детальніше – у матеріалі “У Жовкві ініціативи мешканців втілюватимуть за бюджетні кошти”.

“На вулицях Рави з’явились стенди про місто”, – де та яка інформація на них вміщена – читайте №5 (85).

Як у Раві та Жовкві увіковічнили пам’ять про загиблих рятувальників, – читайте про встановлення меморіальних дошки та знаку загиблим Юрію Рудому, Богданові Юнку, Андрію Вненкевич.

У рубриці “Культура” “Прикордоння” розповіло про те, як у Раві вперше за сім років відбувся фестиваль. Що це був за фестиваль, хто на ньому виступав – у номері газети від 29 червня.

Також на шпальтах прикордоння читайте про те:

– яка школа перемогла у злеті клубів “Юних друзів прикордонників” у 2017 році;

– як у Раві відбувся День Конституції;

– Жовківська міська рада закупила 11 путівок на відпочинок для дітей;

– Народним дім у Раві-Руській звучатиме гучніше

– У Жовкві діти “флешмобили” за енергозбереження.

– Дорогу зі Жовкви до Великих Мостів відремонтують за 221 млн. грн.

– Оголошено тендер на ремонт дороги Червоноград – Рава-Руська.

– 50 млн. грн. витратять на проект поїзду “Львів – Рава-Руська – Варшава”;

У рубриці “Історія” доктор філософії, краєзнавець Ярослав Серкіз розповів про село Річки у Перші та Другій світових війнах. Читачі зможуть дізнатися, які головні битви у той час відбувалися на території села і яким був їхній перебіг.

У “спортивній” рубриці читайте:

– Забірчани та гійченці  на велосипедах спільно здолали близько 20 км;

– Поляки перемогли у Раві;

– Юні футболісти Жовківщини – чемпіони Львівської області!

Також у газеті “Прикордоння” читачі знайдуть результати матчів та турнірні таблиці ліг чемпіонату області з футболу, у яких виступають команди Жовківщини, та чемпіонату Жовківського  району.

Газету “Прикордоння” можна знайти у книгарні “Берег”, кіоску “Могорич” та у розповсюджувачів преси на Малому ринку міста у Раві-Руській, а також у Жовкві, Магерові, Річках, Забір’ї, Синьковичах, Гійчому та Потеличі.

 

Comments

comments