РАВІ-РУСЬКІЙ ВИДІЛИЛИ ГРОШІ… НА ПРИЙОМ “ЛЬВІВСЬКОГО” СМІТТЯ

8 червня, депутати Львівської міської ради прийняли зміни до бюджету розвитку Львова, відповідно до яких, зокрема,  на виконання умов Меморандуму про розвантаження Львова від ТПВ виділили 28 млн грн.

Про це, зокрема, повідомив Львівський портал.

Згідно рішення, містам Рава-Руська та  Жидачеву виділили субвенції по п’ять та одному мільйону гривень відповідно. 

Додамо, що відповідно до рішення громадських зборів мешканців Рави-Руської, які відбулися ще наприкінці квітня, громада міста відмовилась давати дозвіл на вивезення до Рави-Руської сміття зі Львова. Коментаря міського голови Рави-Руської Миколи Зінька щодо ситуації, коли місту виділяють гроші на прийом “львівського” сміття, незважаючи на спротив громади,”Прикордонню” не вдалося отримати. Пояснення ситуації немає і на сайті Рава-Руської міської ради.

Детальніше про сміттєву тему читайте у матеріалі “Чи возитимуть “львівське” сміття до Рави-Руської”, який опублікованому у №4 (84) газети “Прикордоння” від 27 травня. У ньому журналісти видання проаналізували, чому тему “львівського” сміття у Раві ще не закрито, чому прийом відходів з обласного центру може бути вигідним міській владі і які наслідки це може мати для міста.

Фото “Прикордоння”

Comments

comments