На Жовківщині відбулися змагання позашляховиків (ФОТО)

1 квітня у кар’єрі села Старої Скваряви у Жовківському районі відбувся перший етап з трофі-рейдів “Кубок Львова 2017” – змагання позашляховиків та квадроциклів.

У класі ATV-UTV перше місце посів екіпаж у складі Віталія та Едуарда Хижунів, друге – Юлія Гарищенка та Романа Кищака.

Найкращими у класі Tourism Auto стали Назарій Сирватка та Ігор Дубиняк, другими – Роман Сумало та Максим Хмелюк, третіми – Василь Копровський та Олег Тимчишин.

Першими у класі Tourism ATV-UTV стали Вадим Коктиш та Богдан Рудковський,у класі TR0 – Тетяна Литвинова та Мілана Скорик.

У класі TR1 найвищу сходинку завоювали равчани Ігор Тарас та Андрій Кобрин, другу – Юрій Антошків та Дмитро Червенков, третє – Назар Мединський та Назар Підгурський.

Ярослав та Богдан Яремчуки завоювали “золото” у класі TR2, Сергій та Микола Дедухи “срібло”, Тарас та Наталія Кобзи – “бронзу”.

У класі TR3 найкращий результат показали Ярослав Мойсеюк та Володимир Шкляр, друге місце посіли – Михайло Денишин та Роман Тимчишин, третє – Деніс Гнапінський та Вадим Дулепа.

Змагання відбулися при підпримці Жовківської РДА та спонсорів –  ПП “Рома”, “Free Way Shop”, Страхової компанії “Дністер”, компанії “Наш дах”, інформаційний партнер “Auto ria”.

Comments

comments