Сім’я зі Жовківщини зайняла друге місце у сімейному спортивному фестивалі

25-26 березня на спортивній базі Жовківської дитячо-юнацької спортивної школи та в плавальному басейні парку-готелю «Акварель» відбувся обласний фестиваль спортивних сімей «Мама, тато, я – спортивна сім’я» за програмою ХХVІ спортивних Ігор Львівщини та змагань серед людей з інвалідністю.

Про це повідомили у прес-службі Жовківської РДА.

Змагання організовано управлінням фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та КЗ ЛОР «Львівський регіональний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» за підтримки відділення НОК України у Львівській області. Участь у змаганнях брали сімейні команди у складі: мама, батько та дитина (хлопчик або дівчинка 2007-2009 р.н.).

Родини випробовували свої сили у командній та в особистій першостях, до яких входила низка різноманітних спортивних естафет: естафети «Мисливство», «Смуга перешкод», «Слалом», «Хокей»,«Єралаш». Одна із сімей виконувала ще 3 естафети на воді.

Загалом у змаганнях взяли участь 19 команд районів та міст обласного значення. Всього змагалися 36 сім’ї (108 осіб), в т.ч. 5 сімей , де є діти з інвалідністю.

На параді відкриття змагань до присутніх з вітальним словом звернулись заступник голови Жовківської райдержадміністрації Юрій Дубневич та директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Вадим Климович.

Наш район представляли сім’ї: Сало Мар’яна, Сало Ігор та їх син – Михайло, Перегон Христина, Перегон Олександр та син – Олександр. Команди показали дуже хороший результат – в особистому заліку сім’я Сало з с.Глинсько посіла друге місце, сім’я Перегон посіла 5-те місце та забезпечили друге місце в командній першості. Перемогу здобула команда міста Червоноград,третіми – сокальчани.

Переможців та призерів було відзначено кубками, медалями та грамотами від Львівського обласного центру «Спорт для всіх».

Comments

comments