Сьогодні стартував виборчий процес до Магерівської об’єднаної територіальної громади

Цієї суботи, 11 березня, на Львівщині розпочинається виборчий процес перших виборів у трьох об’єднаних територіальних громадах – Великолюбінській селищній Городоцького району, Магерівській селищній Жовківського району і Розвадівській сільській Миколаївського району. Самі ж вибори заплановано провести 30 квітня.

Про це повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федір Алєйніков, – повідомила прес-служба Жовківської РДА.

“Серед найближчих основних організаційних заходів з підготовки та проведення перших місцевих виборів виокремлю те, що місцеві органи виконавчої влади чи органи місцевого самоврядування до 15 березня включно зобов’язані визначити і обладнати місця для розміщення плакатів, стендів та інших друкованих агітаційних матеріалів (крім матеріалів, що розміщуються на носіях зовнішньої реклами), – зазначив посадовець. – Ці друковані агітаційні матеріали кандидати у депутати і кандидати на посади Великолюбінського і Магерівського селищних та Розвадівського сільського голови можуть виготовляти за рахунок і в межах коштів власних виборчих фондів”.

Нагадаємо, відповідно до перспективного плану, до Магерівської ОТГ увійдуть Магерів, Кам’яна Гора, Підлісся, Замок та Погарисько.

Додамо, що Центральна виборча комісія своєю постановою затвердила розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення перших місцевих виборів 30 квітня. Обсяг видатків для Львівської області складає 799,8 тис грн.

Також затверджено розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виготовлення відділами ведення Державного реєстру виборців Городоцької, Жовківської і Миколаївської районних державних адміністрацій списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення перших місцевих виборів 30 квітня. Обсяг видатків на ці потреби складає 4,2 тис грн.

Comments

comments