У школі-інтернаті урочисто відкрили «дитячий садок» + ВІДЕО

У Рава-Руській спеціалізованій школі-інтернаті відбулося урочисте відкриття дошкільної групи «Вулик».

На початку цього навчального року у школі-інтернаті було відкрито дошкільну групу – прототип дитячого садку. Для потреб дошкільнят було повністю проведено ремонт у двох кімнатах, завезено нові меблі, іграшки, приладдя для навчання. 

Дошкільну групу відвідує 25 дітей, віком 4 – 5 років. Разом з вихователями вони протягом перших двох місяців навчання, зокрема, вони підготували святковий концерт для своїх батьків, педагогічного колективу, учнів та вихованців школи-інтернату та гостей, які завітали на відкриття їхньої другої домівки.

Концерт відбувався у актовому залі школи-інтернату. Діти зачитували віршики, співали пісень, танцювали. На завершення виступу одержали подарунки від дирекції школи-інтернату та від спонсорів.

Керівник Рава-Руської спеціалізованої школи-інтернату Андрій Солтис та секретар Рава-Руської міської ради Володимир Кожушко урочисто перерізали дві стрічки, що символізувало відкриття дошкільної групи. Після цього гості разом з дітьми, вихователями та батьками змогли оглянути клас, в яких навчаються та забавляються діти, а також спальню.

– Через відсутність коштів і фінансування важко було розпочатку роботу дошкільної групи, – розповів Андрій Солтис. – Однак дякую керівництву міста, яке допомогло вирішити цю проблему, і колективу школи-інтернату за розуміння.

Директор школи-інтернату також  привітав вихователів, музичного керівника та усіх присутніх з урочистим відкриттям.

У найближчих планах – облаштувати дитячий ігровий майданчик для дошкільнят на території школи-інтернату. 

Василь Волокуша, газета “Прикордоння” №8 (80) від 22 грудня 2016 року

Comments

comments