Скандал із головою РДА, новий директор Народного дому у Раві, призові місця учнів на олімпіадах, – №1 (81) газети “Прикордоння”

28 січня вийшов перший у 2017 році номер газети “Прикордоння”.

У №1 (81) головною темою став скандал із головою Жовківської РДА. У матеріалі під назвою “Голова Жовківської райдержадміністрації ледь не позбулась посади” читайте як про сам скандал, так і те, чим він закінчився – звіт керівника району перед громадою.

Іншою важливою темою номера стали досягнення учнів Рави-Руської та Равщини на районних етапах Всеукраїнських шкільних олімпіад. Детальніше про те хто зі школярів із яких предметів став найкращим і посів призові місця читайте у публікації “Десятеро учнів шкіл Рави-Руської стали переможцями районних етпів Всеукраїнських олімпіад”.

“Мер залишив на посаді начальника комунальної служби” – минув рік як КП “Рава-Руське будинкоуправління №2 очолює новий керівник. Як його роботу оцінив міський голова читайте у “січневому” номері “Прикордоння”.

Про те, скільки у 2017 році у міській казні заплановано грошей та на що вони будуть витрачені читайте у замітках “Бюджет Рави збільшився вдвічі” та “На спорт депутати виділили білше грошей, аніж на культуру”.

“Депутати підвищили меру зарплату” – якою тепер вона буде, скільки міський голова отримувати премій та надбавок.

“Нові вулиці назвали іменами загбилих в АТО”, – у Раві з’явилися вулиці Миколи Федуса, Тараса Карпи, Володимира Збишка, Віталія Кравченка та Василя Богуша.

“Для учасників АТО виділили 12 земельних ділянок” – кому і де дісталися “квадратні метри” землі.

Про те, як і кого обрали новим керівником головної культурної установи міста читайте у статті “Директором Народного дому Рави-Руської стала завідувач потелицького клубу”.

Про те, скільки у Раві народилося, померло, уклали шлюб та які імена давали маленьким равчанам у 2016 році читайте у публікації “У 2016 році у Раві найбільше народилося Матвіїв”.

Про те, як “Равчани відзначили День Соборності”, “Учні Синьковицької школи отримали новий спортінветар” та як “За один день гійченці зібрали понад два буси допомоги для воїнів АТО” – читайте у №1 (81) газети “Прикордоння”.

У рубриці “Історія” кандидат історичних наук та краєзнавець Ярослав Серкіз спростовує помилки з історії Рави-Руської – про дату заснування міста, її назву та інші міфи.

Детальніше читайте у №1 (81) газети “Прикордоння” від 28 січня, який ви можете знайти у книгарні “Берег”, кіоску “Могорич” та у розповсюджувачів преси на Малому ринку міста.

Comments

comments