Протягом ночі у Раві згоріло два автомобіля

Уночі, 23 січня, протягом 15 хв у Раві-Руській згоріло два автомобіля.

Про це йдеться в інформації прес-служби ГУ ДСНС у Львівській. області.

Так, о 02.20 год трапилася пожежа в автомобілі Volkswagen Passat B5 за адресою вул. В. Великого, 73є.Вогон було ліквідовано о 02.33 год. Внаслідок пожежі автомобіль було знищено.

А через 15 хв на сусідній вулиці Залізничній, 11 трапилася пожежа в автомобілі Peugeot, в результаті якої останній теж згорів. Крім того, пожежа з цього автомобіля могла поширитися і на 2 житлових будинки, однак рятівникам вдалося запобігти поширенню вогню. Пожежу локалізовано о 02:47 год повністю ліквідовано о 02:50 год. Вогнем знищено автомобіль.

Внаслідок пожеж ніхто не постраждав. Причини  виникнення займання та обставини події встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, у серпні-вересні 2013 року у Раві-Руській сталося кілька пожеж, які вчинили невідомі особи. В основному тоді вночі були підпалені господарські будівлі мешканців приватних будинків по вул. Львівській, внаслідок чого згорів автомобіль, кілька кубометрів дров, гараж, свині, кури, гуси тощо.

Незважаючи на те, що згодом у районі підпалів будинків вночі чергували правоохоронці, знайти паліїв не вдалося. Однак згодом підпали припинилися.

Через півтора роки, у ніч з 30 на 31 січня 2015 року, у приватний будинок одного із постраждали у 2013 році внаслідок підпалів намагався проникнути чоловік. Це зафіксували камери відеоспостереження у домі, які після підпалів встановив постраждалий. Невідомий намагався вчинити підпал.

Comments

comments