З 12 січня зросте вартість проїзду в автобусах

На міжміських і приміських внутріобласних маршрутах вже в січні діятимуть нові тарифи.

Про це повідомили у Асоціації автомобільних перевізників Львівської області.

Як пояснюють перевізники, за два роки, що минули після введення в дію тарифів на перевезення пасажирів автобусами у приміському і міжміському внутріобласному сполученні, суттєво зросли характеристики складових тарифу. Особливо щодо дизельного пального, запасних частин і впровадження з нового року подвоєної ставки мінімальної заробітної плати.

В окремих областях України вже сьогодні впроваджено нові тарифи на перевезення пасажирів автобусами загального користування. 

Перевізники Львівщини з 12 січня 2017 року впроваджують нові тарифи на міжміських та приміських  внутріобласних маршрутах. На міжміських автобусних маршрутах вартість одного пасажиро-кілометра зросте на 10 % (при мінімальній вартості проїзду 5 гривень).

На приміських внутрірайонних автобусних маршрутах впроваджуватиметься зональний тариф  (при мінімальній вартості проїзду 5 гривень).

У ТЗОВ “Автосвіт”, компанії, яка займається пасажирськими автоперевезеннями на “рава-руському” напрямкові, підтвердили, що у найближчий тиждень вартість квитка у їхніх автобусах, зокрема, також зросте – в середньому, на 2-3 гривні.

 

Comments

comments