Жахлива аварія поблизу Рави-Руської: молода жінка загинула + ФОТО та ВІДЕО

У селі Кам’янці-Липнику Жовківського району у середу, 12 жовтня, трапилася аварія за участю двох автомобілів Audi.

Про це повідомило ГУ НП у Львівській області.

Близько 11.30 год на автодорозі Львів-Рава-Руська у селі Кам’янці-Липнику навпроти повороту у село Равське (за залізничним переїздом) автомобіль Audi A4, за кермом якого перебував 20-річний мешканець Сокальського району, в’їхав у автомобіль Audi A6, який повертав ліворуч і за кермом якого було 30-річна жінка. Внаслідок зіткнення остання загинула на місці події. У свою чергу, водій Audi A4 не постраждав.

Разом з тим, користувачі спільноти Варта1 у соціальних мережах повідомили, що, за інфомацією свідків аварії, винуватцем ДТП є водій Audi A4. Він начебто на високій швидкості, 180 км/год, високичив на зустрічну смугу я влетів у автомобіль якраз у той момент, коли жінка-водій останнього повертала у поворот в с. Равське.

Користувачі зазначають, що винуватець ДТП зробив спробу втекти з місця події, однак наскільки ця інформація відповідає дійсності – невідом.

Також повідомляється, що разом із загиблою жінкою-водієм у автомобілі перебувала дитина, яку було госпіталізовано. Останню з автомобіля визволяли рятувальники.

Загалом, у загиблої залишилося троє дітей. За неофіційною інформацією, вона – мешканка села Равського.

Comments

comments