За тиждень у Забір’ї попрощались з двома Героями…

Впродовж тижня на війні загинули два мешканці села Забір’я Рава-Руської громади.

Про це йдеться у інформації Рава-Руської міської ради.

Так, 6 жовтня загинув Юрій Лоскоріх, а 14 жовтня від поранень помер Дмитро Пиріг. Похорони обох Героїв відбулись у рідному селі з різницею у тиждень – Юрія Лоскоріха поховали у середу, 12 жовтня, а Дмитра Пирога через сім днів – у середу, 19 жовтня.

Зазначимо, Юрій Лоскоріх народився 5 травня 1990 року, виховувався у багатодітній сім’ї, закінчив Забірську школу, навчався у Рава-Руському професійному ліцеї. Юрій був мобілізований на військову службу і захищав Україну у складі 2-го механізованого відділення 3-го механізованого взводу 2-ї механізованої роти 1-го механізованого батальйону військової частини А4053 (115 окрема механізована бригада). Захисник загинув під час виконання бойового завдання з виявлення та знищення сил противника. У Юрія Лоскоріха залишились донька та мати.

Дмитро Пиріг народився 24 жовтня 1990 року. Він був стрільцем-помічником гранатометника мотопіхотного взводу мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону військової частини А1556. Отримав поранення 8 жовтня, а 14 жовтня від отриманих травм помер. Без сина залишились мати та батько…

Додамо, Юрій Лоскоріх та Дмитро Пиріг стали першими мешканцями Забір’я, які загинули на війні з росією.

Вічна пам’ять…

Долучайтесь до нас у Telegram https://t.me/prykordonnya_info

Comments

comments