13-річна равчанка потрапила у фінал Нацвідбору Дитячого Євробачення + ВІДЕО

Злата Дзюнька, 13-річна дівчина з Рави-Руської, потрапила до фіналу Національного відбору міжнародного пісенного конкурсу «Дитяче Євробачення» – 2022.

Про це йдеться на сайті конкурсу.

Злата Дзюнька увійшла до списку фіналістів з авторською піснею «Незламна». Дівчина є учасницею та лауреаткою багатьох конкурсів і фестивалів, зокрема Prague Art Festival (Чехія), Zvaigzdziu sonata 2022 (Литва), Vistula Sounds 2022 (Польща).

Злата Дзюнька виступатиме з авторською піснею “Незламна”.

Окрім юної равчанки, за право представляти Україну на цьогорічному «Дитячому Євробаченні» змагатимуться ще четверо конкурсантів. Переможця від нашої держави буде визначено 18 вересня, а сам конкурс відбудеться у вірменському місті Єревані у грудні цього року.

Зазначимо, Дитячий конкурс пісні Євробачення — щорічний телевізійний конкурс, у якому беруть участь по одному представнику від кожної з країн-членів Європейської Мовної Спілки. У конкурсі, який транслюється по телебаченню і радіо на території всієї Європи і в деяких країнах інших частин світу, а також в інтернеті, можуть брати участь діти віком від від 10 до 15 років.

Долучайтесь до нас у Telegram https://t.me/prykordonnya_info

Comments

comments