У Потеличі згорів автомобіль

6 вересня, о 09:55 год, до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в с. Потелич (Рава-Руська МТГ) на вул. Центральна Львівського району. Пожежа виникла в автомобілі «CHERY», що стояв припаркований в дерев’яному гаражі, розміром 6х12 м.

Про це повідомили у ГУ ДСНСУ у Львівській області.

До місця події було направлено вогнеборців м. Рава-Руська.

До приїзду рятувальників власники намагалися самотужки загасити пожежу. Однак, на момент прибуття пожежного підрозділу до місця події автомобіль був повністю охоплений вогнем, крім того полум’я інтенсивно поширювалось дерев’яними конструкціями гаража. Також існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані 2 будівлі.

О 10:13 пожежу локалізовано та о 10:28 ліквідовано. Внаслідок пожежі вогонь знищив автомобіль «CHERY», перекриття в гаражі на площі 15 кв.м та речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м. Також вогонь встиг пошкодити покриття гаража на площі 10 кв.м.

Однак, завдяки злагодженим та професійним діям вогнеборців, вдалось не допустити подальшого розповсюдження вогню і врятувати від пошкодження житловий будинок та господарську будівлю.

До ліквідації пожежі залучили 4 чоловіка особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Причини та обставини пожежі встановлюється.

Долучайтесь до нас у Telegram https://t.me/prykordonnya_info

Comments

comments