У Раві розпочалось обговорення місця встановлення пам’ятника Небесній сотні

У Раві-Руській розпочалося обговорення місця встановлення пам’ятника Небесній сотні.

Про це повідомляє офіційний сайт Рава-Руської міської ради.

Так, міська влада пропонує громадянам одне місце для встановлення пам’ятника – на території каплиці Благовіщення, що у центрі Рави-Руської (на фото). Відповідно до зображення на фото, пам’ятник пропонують розмістити праворуч від каплиці.

Крім того, громадянам пропонують подавати свої пропозиції щодо місця встановлення пам’ятника Небесній сотні. Їх вони можуть надіслати на електронну адресу Рава-Руської міської ради rawa_mrada@meta.ua або письмово на поштову адресу м. Рава-Руська, вул. Я. Мудрого, 3, 80316.

Усі пропозицій приймаються до 1 серпня 2016 року.

Попри те, що Рава-Руська міська рада пропонує громадянам надсилати пропозиції щодо місця встановлення пам’ятника, проекту самого пам’ятника, а також оголошення щодо пропозицій та зауважень щодо нього на сайті Рава-Руської міської ради наразі немає. 

Нагадаємо, про ідею встановлення пам’ятника Небесній сотні почали говорити у лютому цього року. Ініціатором його встановлення була волонтер, депутат Рава-Руської міської ради Раїса Тітова. Міський голова Микола Зінько тоді говорив, що з місцем і виглядом пам’ятника буде визначатися громада Рави-Руської.

 

Comments

comments