Коли новий секретар приступить до обов’язків? – вийшов №4 (63) газети “Прикордоння”

7 квітня вийшов черговий №4 (63) газети “Прикордоння”. У “свіжому” випуску читачі дізнаються про причини того, що Рава-Руська вже майже два місяці перебуває фактично без влади і коли ж новий секретар приступить до обов’язків.

Також на шпальтах “Прикордоння” читайте про те, що рава-руські волонтери нагодували близько 15 тис. воїнів АТО.

Для роздумів та аналізу до уваги читачів матеріал під назвою “Чи є громада у Раві-Руській”.

Новою героїнею рубрики “Сусідонька” стала вчитель Лавриківської школи Наталія Калька, яка поділилася думками щодо родинного виховання.

У рубриці “Запитуйте – відповідаємо” директор Рава-Руської філії юридичної компанії “ТЕРРА” розповість про те, хто має право на спадщину.

Любителі історії цього разу зможуть прочитати про те, як виглядав Потелич понад 300 років тому, що після себе залишив отець Іван Гавришкевич у селах Боброїди, Кам’янці-Липнику та Старому Селі і, звичайно, у рубриці “День в історії” читачі зможуть дізнатися що відбувалося у Раві-Руській у квітні у різні роки.

Також у №4 (63) від 7 квітня 2015 року читачі прочитають про перші товариські та офіційні матчі ФК “Рава”, про результати футбольного турніру “Кубок Героїв Майдану та Небесної сотні”.

“Свіжий” номер газети “Прикордоння” запитуйте у книгарні “Берег” (центр Рави-Руської, вул. Грушевського, навпроти каплички), кіоску “Могорич” (навпроти супермаркету “Рукавичка”) та у розповсюджувачів преси на Малому ринку міста.

Мешканці навколишніх до Рави-Руської сіл, Потелича, Магерова, Річок, Кам’янки-Липника, Волиці, Забір’я, Монастирка, Добросина, Дев’ятира матимуть змогу отримати газету у поштових відділеннях своїх сільрад.

Comments

comments